Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


3 órás RAW 2009. 06. 15-én

2009.06.16

Június 15-én (Hétfő) megrendezésre került egy különleges, 3 órás RAW adás.

 

 

Aki még nem látta az adást, de még meg akarja nézni, az ne olvassa ezt az írást tovább, mert a meccsek eredményeit tartalmazza!

 


Kép

 

                                                                                                                  

 

 

Vince McMahon, 2009 06. 15-én egy három órás RAW adással kedveskedett a pankráció rajongóinak. Ebben az adásban a General Manager személye is kiderült.

Az is különleges volt az adásban, hogy mind a három öv (WWE Championship, World Heavyweight Championship, ECW Championship) sorsa eldőlt.

A WWE övért Randy Orton (C), a visszatért Triple H, John Cena és Big Show küzdött egy Fatal 4-Way meccsen .

A World Heavyweight Chapionship-ért CM Punk (C), Edge és Jeff Hardy indultak egy Triple Threat meccsen.

Az ECW öv sorsa Christian és Tommy Dreamer között dőlt el. Az adásba még egy Battle Royal és egy Rey Mysterio vs. Chris Jerico meccs is belefért.

Vince McMahon az adás elején kijelentette, hogy „eladta” a RAW-t, de még nem mondta meg, hogy kinek.

 

Rey Mysterio vs. Chris Jerricho (C)

Jericho már a meccs kezdete előtt kijelentette, hogy ő le fogja venni Rey maszkját. Ez, mint később kiderült, nem sikerült neki. Kiegyenlített meccs volt, Rey sok high-fly mozdulatot csinált és Jericho-nak is voltak jó megmozdulásai. Rey-nek sikerül megcsinálnia 619-t, pár elrontott próbálkozás után, de a meccset mégsem tudta megnyerni, mivel a 619 után Y2J megcsinálta a Codebreaker nevű finishing move-ját, és sikerült megvédenie Interkontinentális övét.

 

Tommy Dreamer (C) vs. Christian (ECW Championship)

Nem volt túl hosszú meccs, egy sima címmeccs, aminek a végén Tommy-nak sikerült nyernie.

 

Randy Orton (C) vs. Big Show vs. John Cena vs. Triple H (Fatal 4 Way Match) WWE Championship

Annak ellenére, hogy ez egy Fatal 4-Way meccs volt, inkább Cena és Big Show, valamint Triple H és Orton párharcáról szólt. A közönség kedvence Cena és Triple H volt. Triple H a meccs elején elintézte Ortont így egy rövid ideig Orton ringen kívűl volt.
Érdekes pillanat volt, amikor Orton megpróbált végrehajtani egy Punt-ot Big Show fején, de Show megfogta a lábát. Az is furcsa volt, amikor Big Show Spear-t hajtott végre Triple H-en. Triple H megcsinálta a Pedigree-t Show-n, Cena pedig az Attitude Adjustment-et, Triple H-en és Show-n is. A meccs végén Orton kihajította Cena-t a ringből és az Attitude Adjustment-től kábult Big Show-t pin-fall.al győzte le. Tehát a WWE öv új tulajdonosa: Randy Orton.

 

A meccs után bejött Vince a ringbe és elmondta, hogy eladta a RAW-t annak Donald Thrump-nak, aki még a WrestleMania XXIII-on Vince fő ellensége volt, és párharc végén Donald kopaszra borotválta Vince fejét. Donaldról csak annyit kell tudni, hogy egy milliomos és egyelőre nem kedvez egyik pankrátornak sem.
Donald, hogy megmutassa nagyvonalúságát a következő RAW adásra kihirdetett egy Triple H vs. Randy Orton Last Man Standing mecset, és azt is, hogy az adás reklámmentes lesz, azaz: No Commercial RAW.

 

Mickie James vs. Rosa Mendes

WWE Divas meccs, (nem foglalkozunk vele túl sokat) Mickie James nyert.

 

Ezután Hornswoggle és Goldust szórakoztatták a közönséget: ajándékokat lövöldöznek a tömeg közé. Közben bejött Miz. Miz elmondta, hogy ő a legjobb és, hogy a Bash-on a WWE övet meg akarja nyerni. Goldust megmondt neki, hogy Miz nem elég jó ehhez. Miz elintézte Goldust-ot és azzal a kis ágyúval, amivel az ajándékokat lőtték ki, lelőtte Hornswoggle-t.

 

CM Punk (C) vs. Edge vs. Jeff Hardy (Triple Threat Match) World Heavyweight Chapionship

Szerintem ez volt az adás legjobb meccse. Szinte nem is volt unalmas pillanata. Sok látványos high-fly mozdulat már a meccs elején. A közönség eggyértelműen a legnépszerűbb pankrátornak, Jeff Hardy-nak szurkolt.
Edge kihajította CM-et a ringből és CM elég rosszul esett. Valószínűleg igazából megsérült a térde, nem csak eljátszotta. Amíg CM ringen kívül volt Jeff megcsinált a Twist Of Fate-et és a Swanton Bomb-ot, de a Pin fall-nál CM kirántotta Jeff-et a ringből. CM Punk bemászott és Pin fall-al legyőzte Edge-t, ezzel megtartva WHC övét.

 

Carlito and Primo (C) (Colóns) vs Tyson Kid and David Hart Smith (Dynasty)

A meccs alatt végig a kommentátorok között ült a Legacy. A meccsen talán a Colóns volt a jobb. Bejött a Legacy és összeverték Carlito-ékat, ezért kizárták az eredeti ellenfelet, a Dynasty-t, vagyis a Colóns nyerte meg a meccset, de úgy, hogy a Legacy összeverte őket, és kinyilvánították magukat győztesnek.

 

10 Man Battle Royal

Résztvevők: MVP, William Regal, Kofi Kingston, Matt Hardy, Miz, Big Show, Cody Rhodes, Ted DiBiase Jr., John Cena, Triple H
Ennek a meccsnek a győztese megküzdhet Ortonnal egy Last Man Standing Match-en a jövőheti RAW-n.
A meccs közben, megjelent Randy Orton, hogy "ellenőrizze a Legacy munkáját". Amikor már csak a Legacy két tagja, Cena és Triple H maradt, Orton Triple H leverésére utasította a Legacy-t. Cena és Triple H összedolgoztak, kihajították a Legacy-t a ringből. Triple H megcsinálta a Pedigree-t Cena-n, de "visszamászott" a Legacy és elkezdték Triple H-t verni. A bíró kiküldte őket a ringből, majd nemsokkal ezután Triple H-nek sikerül kidobnia Cena-t a ringből. Tehát egy hét múlva: Triple H vs. Randy Orton Last Man Standing a RAW-ban.

 

Joker