Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Judgment Day 2009

2009.05.18

Május 17-én, vasárnap megrendezésre került a Judgment Day (Ítélet Napja), ami a WWE egyik Pay-Per-View műsora volt.

 

Hivatalos zene:
Buckcherry: Rescue Me

 

 

Aki még nem látta az adást, de még meg akarja nézni, az ne olvassa ezt az írást tovább, mert a meccsek eredményeit tartalmazza!

 

Kép

                                                                                                     

 

CM Punk vs. Umaga:

A Judgment Day-t Punk városában, Chicago-ban rendezték, így a közönség inkább neki szurkolt. A meccsen szépen rugdosta is Umagát, de nem bírt a szamoai őslakos 160 kilójával. Umaga bevitte Samoan Spike nevezetű mozdulatát és megnyerte a meccset.
[10/5]

 
 

Christian (C) vs. Jack Swagger (ECW Championship):

A meccs annak ellenére sem volt unalmas, hogy egyik fél sem csinálta a „kivégzőmozdulatát”. Végül Christian hagyta el a ringet győztesként és ECW bajnokként.
[10/6]

 
 

Shelton Benjamin vs. John Morrison:

Shelton Benjamin tanácsadójával és régi csapattársával, Charlie Haas-sal érkezett a ringbe.A meccs elején látható volt egy szép ugrás Morrisontól, majd a meccs közben is látható volt néhány szép megmozdulás mindkét résztvevőtől. Végül Morrison nyert Starship Pain nevezetű ugrásával.
[ 10/7 ]

 
 

 

Rey Mysterio vs. Chris Jericho (Intercontinental Championship):

Jericho a meccs előtti interjúban elmondta, hogy legyőzi Rey Mysterio-t, és ez úgy látszott, hogy sikerül is neki, amikor megcsinálta Walls of Jericho nevű mozdulatát. Ám Mysterio nem adta fel, és miután megcsinálta a 619-et, illetve a West Coast Pop nevű ugrását, a meccs nyerteseként és továbbra is Interkontinentális bajnokként hagyta el a ringet.A meccs egyik érdekes momentuma volt az, amikor Jericho megpróbálta levenni Mysterio maszkját.
[ 10/7 ]

 
 
 

Randy Orton (C) vs. Batista (WWE Championship):

Orton a meccs elején megpróbálta „normálisan” legyőzni Batistát, de próbálkozásai kudarcba fulladtak. Batista egyre inkább uralta a meccset, amikor Orton kimenekült a ringből, és mondta a bírónak, hogy számolják ki; kiszámolással ugyanis nem lehet övet elnyerni. Ezt tudta Batista is, így ment Orton után. Egy ideig a ring körül kergetőztek. Ekkor Orton megpróbálta illegális tárgy (szék) használata miatt diszkvalifikáltatni magát; ugyanis diszkvalifikációval sem lehet elnyerni az övet. Ez sem sikerült, így aztán Orton felpofozta a bírót, egyből diszkvalifikáltatva magát. Így a meccset ugyan elveszítette, de az övet megtarthatta.A meccs végén Orton és két csapattársa kezdte el ütlegelni Batistát. Ekkor-nem kis meglepetésre-megjelent a tavaly visszavonult, Hall of Fame tag, Ric Flair.
[ 10/5 ]

 
 

John Cena vs. Big Show:

A meccsen jórészt Big Show dominált, ami Cena „sérülésének” is köszönhető volt (a Backlash-en Big Show beledobta egy reflektorba). A meccsen nem történt semmi különös, a végén azonban Cena megcsinálta a korábban FU, ma már Attitude Adjustment-nek nevezett mozdulatát, és megnyerte a meccset.
[ 10/4 ]


 
 

Edge (C) vs. Jeff Hardy (World Heavyweight Championship):

Ahol Jeff Hardy feltűnik, ott már megszokhattuk hogy a meccs mozgalmas és látványos lesz. Ez most sem volt másképp, sok ugrás, vetődés volt. A legérdekesebb momentum talán az volt, amikor Edge csinált egy Speart a biztonsági korláton álló Jeff Hardy-n. Ekkor megjelent a törött kezű Matt Hardy (Jeff testvére), aki begipszelt kezével le is ütötte testvérét. Miután Jeff visszatért a ringbe, Edge csinált rajta egy Edgecution-t, amivel sikerült is megnyernie a meccset, illetve megtartania bajnoki övét.
[10/6]
 

EdGe

 

Összefoglaló:

 

 

 
 
 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

persze

(csepisaco, 2009.05.28 18:46)

minden pankráció fent van youtube-n

oldal

(csepisaco, 2009.05.28 18:44)

Naon király ez az oldal

csövi

(Tomi, 2009.05.28 18:33)

gyors válasz mert csak most érek rá hol nézhetem meg ezekez főleg batista és rey-t
vagy yutubon ott van????
segitsetek
létszi gyorsan