Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Night Of Champions 2009

2009.07.27

Július 26-án, vasárnap megrendezésre került a Night Of Champions, ami a WWE egyik Pay-Per-View műsora volt.

 

Hivatalos zene:
Shattersphere - Loaded

 


Aki még nem látta az adást, de még meg akarja nézni, az ne olvassa ezt az írást tovább, mert a meccsek eredményeit tartalmazza!

____________________________

 

Aki csak az övek tulajdonosaira kíváncsi, itt megtekintheti őket!

 

Chris Jericho & ???? (c) vs. Ted Dibiase & Cody Rhodes (Unified Tag team Championship):

A meccset nagy várakozás előzte meg azt illetően, hogy ki is lesz Chris Jericho partnere. Ezért is meglepő, hogy ezt a meccset rakták az első helyre.
Mielőtt Y2J bejelentette, hogy ki is lesz a partnere, mondott néhány nem túl hízelgő mondatot Edge-ről.
A titokzatos partner nem lett más, mint Big Show (aki új ruhában jelent meg). A Legacy természetesen nem örült a hatalmas ember érkezésének, és inkább Jericho-t próbálták meg kiütni.
A meccset Ted Dibiase kiütésével Jericho és Big Show nyerte; Dibiase kapott egy Codebreaker-t Jericho-tól, ezután pedig Big Show feladásra kényszerítette.
Továbbra is Egyesített Csapatbajnokok: Chris Jericho & Big Show.

 

Ezután CM Punk monológját halgathattuk meg. Azt állította, hogy a szülők a hibásak azért, amiért a gyerekek Jeff Hardy-t kedvelik.

 

Tommy Dreamer (c) vs Christian (ECW Championship):

A meccs kb. 9 perces volt, és ezalatt végig izgalmas és lendületes maradt.
A végén egyész látványos sorozatot láthattunk: Christian próbálkozott a Killswitch-csel, de Dreamer ezt átrendezte DDT-be, amit Christian újra Killswitch-be hárított, ezúttal sikeresen.
1-2-3, és az új (immár kétszeres) ECW bajnok: Christian.

 

Chris Jericho és Big Show párbeszéd hátul, melyben azt állítják, hogy ők ketten alkotják majd a legjobb csapatot.

 

Kofi Kingston (c) vs Carlito vs Big Show vs Jack Swagger vs The Miz vs MVP (United States Championship):

Mivel Big Show nyert már "egy" övet ma, ezért Carlito öccse, Primo indult helyette. A sok résztvevő miatt szerintem ez volt az egyik legizgalmasabb meccs. Érdekes pillanat volt, amikor Swagger egyszerre 3 embert hajított le a ringsarokból. Még az összeveszett testvérek is dolgoztak együtt egy kis ideig.
A meccset Kofi Kingston nyerte; miután Carlito csinált az öccsén egy Backstabbert, Kofi lerúgta őt a Trouble in Paradise-szal.
Továbbra is US bajnok: Kofi Kingston.

 

Ezután Randy Orton beszélt arról, hogy meg fogja tartani az övét.

 

Michelle McCool (c) vs Melina (Women's Championship):

Még hivatalosan el se kezdődött a meccs, McCool máris támadásba lendült: lerúgta Melina-t, amikor az csinálta volna a szokásos spárgázós ringbejövetelét.
Ez női meccshez képest elég küzdős volt.
Végül Michelle McCool nyert.
Továbbra is Női bajnok: Michelle McCool.

 

Randy Orton (c) vs Triple H vs John Cena (WWE Championship):

Ahhoz képest, hogy az egyik főövről van szó, szerintem ez a meccs elég korai volt, de természetesen ez volt az adás leghosszab meccse: kb. 25 perc. Orton már a meccs elején menekülni próbált. Talán azt várta, hogy Cena és HHH majd egymásnak esnek, ő pedig kihasználhat egy kínálkozó alkalmat. Természetesen nem az történt amit várt, HHH és Cena őt kezdék el üldözni.
Talán néhol egy kicsit vontatott, nehézkes meccs volt, de szerintem simán nézhető.
Érdekes pillanat volt az, amikor Orton és Cena egymást ütötték, és Orton ütésénél Yeeee hang hallatszott, míg Cena ütésénél Boooo.
A végén HHH megcsinálta Ortonon a Sharpshooter-t, Cena pedig a Crossface-t. Orton már feladta, de a bíró nem tudta, ki lett a győztes. Ekkor szokás szerint megjelent a Legacy, és letámadták Orton ellenfeleit. Mikor Cena akart volna csinálni egy Attitude Adjustment-et Cody Rhodes-on, kapott egy RKO-t Ortontól, aki le is kopogtatta Cena-t.
Továbbra is WWE bajnok: Randy Orton.


Újabb párbeszéd, ezúttal Miz és Maryse között. Miután Maryse lúzernek nevezte Miz-t, Miz azt mondta neki, hogyha Maryse elveszíti a Diva övet, ne jöjjön oda hozzá panaszkodni.


Maryse (c) vs Mickie James (Divas Championship):

Az előző női meccsnél kicsivel gyengébb, kb. 6 perces meccs Mickie győzelmével zárult, így Michelle McCool után ő a másik Diva, aki mindkét női övet meg tudta szerezni.
Új Diva bajnok: Mickie James.

 

Rey Mysterio (c) vs Dolph Ziggler (Intercontinental Championship):

Kezdem már egy kicsit unni, hogy a hobbit méretű Rey Mysterio játssza a legyőzhetetlen terminátor szerepét. (De ez természetesen csak személyes vélemény.)

A meccsen volt egy elég unalmas rész, amikor is Ziggler megpróbálta feladásra kényszeríteni ellenfelét. Ám Ziggler mutatott jónéhány szép mozdulatot is, például amikor a ringsarok tetejéről dobta a térdére Mysterio-t, de természetesen a gyerekek kedvencének tilos veszítenie.
A meccs vége hihetetlen izgalmakat hozott: Ziggler egy rúgás után teljesen váratlanul ráesik a ringkötélre. Ekkor természetesen jön a 619, majd pedig a West Coast Pop, és Rey Mysterio újabb hihetetlen győzelmet arat. Legalább a gyerekek is örülhettek valminek az adáson...
Továbbra is Interkontinentális bajnok: Rey Mysterio.

 

CM Punk (c) vs Jeff Hardy (World Heavyweight Championship):

Na, akkor el is érkeztünk az adás főmeccséhez.
Főmeccshez illően, volt is itt minden: Whisper in the Wind, Twist of Fate, Swanton Bomb, Go To Sleep.
A meccs közben Punk jól játszotta a heel-t: például amikor egyszer befogta Jeff Hardy fejét, elég eszelős nevetést(?) hallatott.
A meccs végén volt egy kis színjáték: Hardy Twist of Fate-et akar csinálni, ám ez nem sikerült, és kapott egy GTS-t. Már mindenki azt hiszi, hogy itt a vége a meccsnek, ám Jeff kirúg 2-nél. Punk ezt nem akarja elhinni; inkább vállára veszi az övet, és elindul az öltöző felé, hogy kiszámolják. Hardy azonban ezt nem hagyja, visszarángatja Punk-ot a ringbe. Jön a Twist of Fate (már a harmadik ezen a meccsen), majd pedig a Swanton Bomb. 1-2-3, Jeff Hardy a győztes.
Új (immár háromszoros) Nehézsúlyú Világbajnok: Jeff Hardy.

 

Összefoglaló:

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

káronkodás mestere

(káronkodás mestere, 2010.04.09 11:42)

A jó kurva anyátokat ti faszopó surmó gecik és aki ezt olvassa az egy kibasszot kis kurva kivéve én.hehe baszátok szájba anyátokat szarházyak